Partneri

F_BOSH_VELIKAF.Bosch je zaštitni znak Friedrich Bosch GmbH & Co., proizvođača medicinske opreme koja je dobro poznata i koja je jako cijenjena u cijelom svijetu.

F. Bosch je proizvođač profesionalnih dijagnostičkih proizvoda za bolnice, operacije, hitne službe i kućnu upotrebu.

F. Bosch garantuje prvoklasnu kvalitetu, moderan dizajn, preciznost i pouzdanost svih proizvoda koji nose ovaj znak.

Posjetite stranicu Friedrich Bosch GmbH & Co

 

separatormedbarMedbar istražuje, razvija, projektira i proizvodi medicinski potrošni materijal visoke kvalitete . Medbar nudi inovativna, komplementarna i ekonomska rješenja za tržištu.

Medbar Tibbi Malzemeler Ltd Sti. započeo je s radom u martu 2006. godine u Sarnic, Izmiru. Sa 300 m2 zatvorenog prostora, i 5 radnika, imao je mali, ali brz ulaz u sektoru medicine.
Uz brz porast na domaćem tržištu, zatim kontinuiranim povećanjem izvoza od početka 2008. godine, povećao je svoj kapacitet na svim poljima.

Danas, sa 150 zaposlenih i vlastitim zatvorenim proizvodnim pogonom od 10.000 m2 Medbar opskrbljuje svojim proizvodima tržišta na 6 kontinenata i u 72 zemlje sa prepoznatljivim brendom.

Medbar je potpisao ugovore kao strateški partneri s dvije od pet najvećih svjetskih zdravstvenih ustanova.

“Naši ljudski resursi, naše iskustvo, naš perfekcionizam i naš poduzetnički duh su najvažnija imovina koju imamo”, poruka je iz Mebara

Posjetite web prezentaciju Medbar Tibbi Malzemeler Ltd Sti.

separator

GynemedOd svog osnivanja 1998. godine Gynemed je orijentiran na distribuciju medicinskih proizvoda visoke klase na području reproduktivne medicine kao i konzervativne ginekologije.

U Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj možemo biti ponosni na uspješan razvoj našeg poslovanja u ovim područjima.

U našem asortimanu su proizvodi koji ispunjavaju najviše standarde i zahtjeve kvalitete, te predstavljaju  najnovije stanje naučnog razvoja. U tu svrhu smo pokrenuli i kliničke studije.

U svakom trenutku naše ambicije su usmjerene na asortiman proizvoda za aktualne trendove i napredak. Naša ambicija je bila razviti vlastitu IVF-media liniju, koja je prilagođena najnovijim naučnim spoznajama. Tako je IVF-media linija dostupna od marta 2006. godine, a već je uspostavljena kao standard u mnogim laboratorijama u Europi, kao i diljem cijeloga svijeta.

Na kraju 2012. godine IVF mediji su ozvaničeni sa CE certifikatom  koji čini firmu Gynemed jednu od rijetkih koja ispunjava ove visoke standarde kvalitete i propisa potrebnih za ovakvu vrstu medicinskih sredstava.

Posjetite web prezentaciju GYNEMED Medizinprodukte GmbH & Co. KG

separator

dahlhausenP. J. Dahlhausen & Co. GmbH –  najbolje za bolnice

Tamo gdje bolnice trebaju kvalitetnu medicinsku tehnologiju, mi pružamo sveobuhvatnu uslugu kao pouzdani partner. Mi smo proizvođači iz Njemačke a naše proizvode isporučujemo u cijeloj Evropi.

Uz jedinstvenu ponudu preko 2.500 različitih kvalitetnih proizvoda, moguće je naarudžbe kombinovati po vašim željama, a uz standardizovane procese.

Sve to ima dugu tradiciju… A i svijetlu budućnost.
Na kraju, prije svega želimo da vašoj bolnici ne nedostaje ništa…
Ulrich Dahlhausen

Posjetite web prezentaciju Dahlhausen & Co. GmbH

separator

ECOLAB_Logo_TaglineTM_Stacked_CMYKEcolab je jedinstvena, globalna kompanija, koja nudi nenadmašena higijenska rješenja na tržištu bolničke higijene, institucionalne i industrijske higijene.

Proizvodi Ecolab su zastupljeni u više od 165 zemalja svijeta. Ecolab je kompanija koja ima globalnu poslovnu filozofiju i u kombinaciji sa lokalnom uslugom rezultira sustavnim, vrhunskim higijenskim rješenjima, koja su toliko raznovrsna i sofisticirana koliko i kupci koji ih koriste.

Ecolab je svjetski poznati inovator na tržištu i to dokazuju svojim partnerima.

Zdravstvo

Najveći izazov s kojim je suočen zdravstveni sektor je kako održati ravnotežu između troškova i što je moguće kvalitetnije medicinske skrbi.

U Ecolabovom odjelu zdravstva cilj je pomoću naših proizvoda ostvariti savršenu ravnotežu za svaku bolničku situaciju.

Pomažemo vam zaštiti bolničko okuženje od patogena koji uzrokuju infekcije i istodobno sačuvati sigurnost i udobnost pacijenata i osoblja, integritet instrumenata i opreme, kao i financijski rezultat vaše institucije.

Uz našu pomoć postići ćete sljedeće:

  • smanjenje infekcija,
  • optimalne procedure i rezultate,
  • kontinuiranu osposobljenost osoblja,
  • učinkovito korištenje resursa.

Naši proizvodi i usluge obuhvaćaju:

  • higijenu ruku i kože
  • tretiranje medicinskih instrumenata
  • dezinfekciju čvrstih površina
  • dozirne uređaje

Posjetite web prezentaciju Ecolab d.o.o.

separator

Kuzey Saglik je vodeća kompanija u Turskoj u proizvodnji sredstava za opštu i bolničku dezinfekciju. Proizvodi visoke kvalitete, napravljeni po svjetskim standardima ISO 9001, ISO 13485, CE standard kvalitete.

 

Posjetite web prezentaciju firme Kuzey Saglik

separator