GYNEMED Medizinprodukte GmbH & Co. KG

Gynemed je orijentiran na distribuciju medicinskih proizvoda visoke klase na području reproduktivne medicine kao i konzervativne ginekologije

Partner: GYNEMED Medizinprodukte GmbH & Co. KG Posjeti web prezentaciju

Gynemed

Od svog osnivanja 1998. godine Gynemed je orijentiran na distribuciju medicinskih proizvoda visoke klase na području reproduktivne medicine kao i konzervativne ginekologije.

U Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj možemo biti ponosni na uspješan razvoj našeg poslovanja u ovim područjima.

U našem asortimanu su proizvodi koji ispunjavaju najviše standarde i zahtjeve kvalitete, te predstavljaju  najnovije stanje naučnog razvoja. U tu svrhu smo pokrenuli i kliničke studije.

U svakom trenutku naše ambicije su usmjerene na asortiman proizvoda za aktualne trendove i napredak. Naša ambicija je bila razviti vlastitu IVF-media liniju, koja je prilagođena najnovijim naučnim spoznajama. Tako je IVF-media linija dostupna od marta 2006. godine, a već je uspostavljena kao standard u mnogim laboratorijama u Europi, kao i diljem cijeloga svijeta.

Na kraju 2012. godine IVF mediji su ozvaničeni sa CE certifikatom  koji čini firmu Gynemed jednu od rijetkih koja ispunjava ove visoke standarde kvalitete i propisa potrebnih za ovakvu vrstu medicinskih sredstava.